Wednesday, November 23, 2011

Bila Ustaz Azhar DiKatakan Sesat,Siapa Sebenarnya SesatJika Ustaz azhar yang ikhlas dan tidak pernah meminta apa-apa jawatan dalam parti ,walaupun dia menyokong perjuangan PAS dikatakan sesat,mana lagi ulamak UMNO yang lebih BETUL dari menjadi syaitan bisu dengan membiarkan segala kemungkaran dalam umno.

Amat malang bagi ummat akhir zaman ini jika perbezaan pandangan ulamak yang sepatutnya menjadi satu rahmat dan kemudahan dalam agama dijadikan medan perbalahan sesama Islam

Inilah yang telah dilakukan oleh individu di facebooknya melalui paparan video yang dimuatnaik di youtube.

Video yang telah diedit:


Raja Segala Sesat..? Perkataan yang cukup ekstrem dan keras yang mungkin dilemparkan oleh orang yang berpemikiran ekstrem atau dari jalur keras.
Credit kpd Al-ahkam.net

-ijoks2009-
Sila jawab sekarang mana lebih baik,menegur kemungkaran secara berdepan dan berani atau bersetongkol dengan kemungkaran.Mana lebih sesat pandangan haji najib dan Dr.Mahathir tentang hudud atau Ustaz Azhar,sila jawab.


Saya tak berminat nak bermain politik dalam blog ni tapi saya suka dengan cara Ustaz Azhar berdakwah,beliau ada bakat dalam cara berdakwah,buktinya setiapkali kuliahnya dimana-mana dipenuhi pendengar dari pelbagai lapisan.


Dalam berdakwah bikan hanya satu cara sahaja,adakalanya perlu keras ,adakalanya perlu santai,rasulullah s.a.w sendiri acapkali berseloroh tapi ada unsur dakwah dan pengajaran didalamnya.

Orang yang hanya beranggapan dakwah hanya ada satu cara ialah orang yang tidak mengerti sunnah Rasulullah s.a.w.
Kan rasulullah s.a.w pernah bersabda
"Ikutilah sunnahku dan sunnah sahabat-sahabatku"

Sumber: Kami Sokong Tok Guru

2 comments:

Anonymous said...

Tiada pun dia mengatakan ustaz azhar sesat. hanya anda yang membuat kesimpulan.

Anonymous said...

to anon 7.32

saya copy paste dri youtube uploader


Azhar Idrus = Raja Menyesatkan Semua Orang Se-Malaysia
_____________________________________________
Saya ingin memohon maaf kepada semua di atas kesilapan tajuk. Saya sudah tukar tajuk video ini kepada yg lebih sesuai. Tajuk yang sesuai untuk video ini sebenarnya adalah - Azhat Idrus "Raja Menyesatkan Orang Se-Malaysia" vs Ustaz Fathul Bari. Kerana memang begitulah perangai ust azhar ni. Tapi atas Nasihat sahabat2, tajuk final yg diberi adalah - Azhar Idrus Vs Ustaz Fathul Bari - Astarghfirullah.. USTAZ ANJING!!!!

Semoga bermanfaat.. ^__^
_____________________________________________

Memang Sudah Menjadi Lumrah Ustaz-Ustaz Di Dalam Parti PAS, Mereka Akan Menyesatkan, Mengkafirkan, Melebel Dengan Perkataan Yang Buruk & Sekarang Yang Terbaru Memanggil Ustaz Yang Tidak Sealiran Dengannya Sebagai ANJING

Fenomena Apakah Yg Melanda Kpd Golongan Agama Ini Bagaimana Ustaz Sebegini Dibiarkan Berceramah Dan Merosakkan Pemikiran Umat Islam Di Malaysia. Akhlaknya Buruk. Pengetahuan Agamanya Juga Sangat Diragui. Dan Kata-Kata Yang Keluar Dari Mulutnya Tidak Menunjukkan Yang Dia Adalah Seorang Ustaz. Mungkin Inilah Yang Dinamakan Sebagai Syaitan Bertopengkan Manusia.

Berhati-Hatilah Umat Islam Di Malaysia Supaya Tidak Tertipu Dengan Lakonan Orang Sebegini. Melihat Kepada Caranya, Dia Lebih Layak Berlakon Di Dalam Rancangan Raja Lawak Atau Dia Boleh Berlakon Dengan Bob Lokman Dalam Filem Zoo Yang Tak Sedap Tu.
Category:
Education
Tags:
Ustaz Azhar Idrus Terengganu Sesat PAS Ulama Muda Fathul Bari Mat Jahya Anjing Pakatan NIk Aziz Hadi
Licence:
Standard YouTube Licence


...bukti apa lagi awak mahu?

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak