Saturday, February 13, 2010

BAYI BARU LAHIR DI BAKAR DENGAN KEJAM






Dulu kita di kejutkan dengan pembuangan bayi, samada di tandas, di tebing sungai atau di masjid-masjid. Kini, perakuan manusia melebehi tahap kebinatangan lagi apabila sanggup untuk membakar bayi yang tidak berdosa ini.


Sumber TV 9(berita)

7 comments:

Tan Loo Ley said...

Masyaallah...na'uzubillah....marilah derdoa moga Allah tidak menurunkan balaNya kepada kita semua...

Perisik said...

ni mesti berlaku di negeri bee end nih.... haishhh apa nak jadi haaaa. Itulah tolak undang2 islam lagi.... haaa hambik ko.

uminas said...

Salam..
MasyaAllah..
bila hati diisi sifat kebinatangan menutup sifat kemanusiaan..
Kiranya tamadun kemanusiaan semakin terhakis akibat dari tangan tangan manusia sendiri

orangkasai said...

sebab kita dok bincang benda yang sudah berlaku.mai kita bincang macamana tak mau bagi benda macam ni berlaku laku. SEKAT LA LUBANG-LUBANG UTK BUAT MAKSIAT.

lekuk said...

kalau pelajar tak pandai atau nakal atau jahat disalahkan guru... kalau rakyat berpelakuan sebegini nak disalahkan siapa?

Ampatuan Jr said...

Perisik 9.07pm,
Sori bro,benda ni tak berlaku di negeri yg ditadbir oleh BN yg macam kau tudoh tu (buat pitenah la tu).Kes ni sebenarnya berlaku di Kuala Krai,KELANTAN - negeri 'Serambi Mekah' yg di ketuai oleh seorang ahli politik yg suka dirinya dipanggil 'Tok Guru'yg membangun bersama Islam dan 'PAS For All'.Ini lah jadinya kalau hati dan jiwa nuraini yg dah terlalu jauh sesatnya....Tapi mungkin yg bakar anak tu orang jenis kau,orang PAS juga,kalau gitu takpa la,TGNA dah gerentikan tempat kalian di syorgakan??

Beramal Kerana Allah said...

TV9+TV3+TV8+NTV7 = Media Prima + TV UMNO = Media Menipu = Munafik.

Suka suka je berita ni kata kat Kuala Krai.

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak