Monday, February 14, 2011

Jangan takut sokong PAS duit ehsan bukan duit BN kata Cikgu Tan

1 comment:

joecharlie said...

N.AJIS TEWAS BILA Sekalung tahniah diucapkan kepada kickdefella dan ejennya yang bernama Johnson kerana berjaya berjaya membuatkan KERAjaan Islam Kelantan menjadi bingung sehari dua ini.`

Ketika sukarelawan-sukarelawan Malaysia sibuk menyelamatkan rakyat Malaysia di Mesir yang dinamakan Ops Piramid, kickdefella dan jonhson sibuk dengan 'Ops Johson@Ops Celako' di Kota Bharu bagi membongkarkan kegiatan-kegiatan penyundalan dan judi haram di Bumi Serambi Mekah pimpinan wali selipar. Sini dan sini

Menurut kickdefella pusat penyundalan yang wujud di Kelantan terletak hanya kira-kira 500 meter dari pejabat Nik Aziz. Mustahil seorang tok guru yang digambarkan hebat dan penuh dengan 'mukjizat' serta boleh menentukan syurga neraka seseorang hatinya langsung tidak tergerak atau nalurinya tidak terasa wujudnya kegiatan yang mungkar berhampiran dengan pejabatnya.

Kalau begitu gayanya, maknanya Nik Aziz tidaklah sehebat yang digambarkan oleh penyokong-penyokong Pas kononnya sesiapa yang menghina dia akan terima balasan. Sesiapa yang cucuk gambar matanya akan jadi buta, sesiapa yang kencing atas gambarnya akan bengkak anu dan sebagainya. Kamu semua telah ditipu. Wa kah kah kah kah. Kalau Nik Aziz hebat dia mesti tahu kegiatan mungkar yang berlaku hanya 500 meter dari pejabatnya.

Dua puluh satu jadi MB hari ini baru Nik Aziz tahu yang selama ini dia berjiran dengan pelacur-pelacur. Itu pun nasib baik ada Quraisy Malaysia yang sedarkan dia melalui Ops Johson@Ops Celako yang dilakukannya.

Mana-mana penyokong Pas yang pernah mencuri selipar Nik Aziz yang kononnya boleh membawa berkat, sila pulangkan balik. Tiada apa-apa berkat yang kamu boleh dapat, sebaliknya dapat dosa pula. Adakah Pas sebagai sebuah parti islam mengajar kamu semua mencuri dan percayakan benda-benda tahyul ?

Buku dibawah ini diedarkan secara percuma semasa pilihanraya umum 2008 oleh KERAjaan Pas Kelantan sebagai manifesto mereka.

Jom kita lihat temberang buku ini....

Kelantan Menerajui Perubahan

Lihat perkara keenam dalam tajuk Program Kemajuan Islam
'MENGHAPUSKAN AKTIVITI PELACURAN' ms 71

Ini muka surat 71

Wa kah kah kah kah kah kah....

Satu Kelantan telah ditipu kononnya aktiviti pelacuran dihapuskan oleh Pas sepanjang 18 tahun memerintah (18 tahun diambil kira semasa pru 2008).

Pas penipu !

Pas Munafik !
Posted by ruang bicara faisal at 8:03 PM

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak