Saturday, September 3, 2011

Perubahan Drastik Cikgu Shida Dulu Dan Sekarang. Daripada Bertudung Menutup Aurat Kepada Tidak Bertudung.....

-Seksi atau tidak, ia tetap berdosa walaupun hanya menayang sehelai rambut
http://4.bp.blogspot.com/_XsViaWOoapY/TRcTUQV9O3I/AAAAAAAAA0U/bsQgq-C5ogM/s1600/cikgu_shida_miming.jpg
DULU


SEKARANG

N'N:Cikgu Shida satu fenomena You Tube di Malaysia. Dengan menggunakan medium You Tube beliau mengetengahkan bakat terpendamnya sebagai penghibur. Tapi perlukah dia bertukar daripada perempuan yang menutup aurat kepada keadaannya sekarang semata-mata kerana mendapat tawaran berlakon...Korang fikirlah sendiri.....

Sumber Gambar

Pautan Link ini

5 comments:

kpasu guy said...

dengan tidak sengaja saya melihat video cikgu shida ... kekadang buka tudung macam tak da apa-apa pun

Anonymous said...

tu diaa.leklok tutup aurat mai penangan glamour hancus..cikgu oii..tuhan bg nikmat skit ja..lupa dunia truih..aduhai cikgu ku..

cikgugaru said...

cuba kau orang bertenang dan berfikir, bagaimana perasaan anak anda bila melihat gelagat cikgu mereka dalam you Tube?.
Jika anda rasa bahawa ini adalah perkembangan yang sihat untuk anak anda, sila hantar surat kepada KPM supaya menerima Apek, Mazlan pet pet, yasin dan wahid senario sebagai guru.

[NSR] said...

tudia...
sblom nih pernah debat isu nih ngan kawan2..dorg kata cikgu shida still lagi tutup aurat... tp, sy kata setiap orang tu diuji dengan bermacam2 ujian termasuklah harta benda...maka, beruntunglah bagi sesiapa yang melepasi ujian Allah swt itu tanpa meninggalkan aqidah masing2 dan ketahuilah ia sangatlah rugi bagi sesiapa yang tidak mengerti....
sy doakan cikgu shida kembali ke fitrah yang asal sebelum segala2nya terlambat...w'alam

Jannah said...

Betul ke dia buka tudung. Gambar tu nampak tak real je. sekali tengok macam rambut palsu, dua kali tengok macam super impose. Entah la ye..

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak