Sunday, September 11, 2011

Apa Jakim Boleh Buat Ketika Islam Dihina Sehina-hinanya

Apa Jakim Boleh Buat Ketika Islam Dihina Sehina-hinanyaingin nyatakan disini,
penghinaan demi penghinaan yang dilakukan oleh seorang yang menggelarkan dirinya "makcik sitt al wuzara terhadap Islam melalui FaceBook,twiter,Blog dan terbaru dalam youtube dengan mengupload video-video yang melampau dengan mempermainkan ayat-ayat suci al-quran tapi malangnya tidak ada satupun tindakan yang dibuat keatas MAKHLUK CELAKA ni,


Berbeza dengan kes Mat Sabu dan kes penghinaan terhadap lagu negaraku dalam youtube suatu ketika dulu ,belumpun sampai seminggu video tu disiarkan tindakan segera diambil oleh pihak berkuasa kerana menghina "kecucian" negara.Juga saya yakin tindakan yang serupa juga akan diambil jika hari ini ada dikalangan pembangkang yang menghina pemimpin negara .tapi malangnya dalam kes penghinaan terhadap Islam oleh makcik SHIT al wuraza ini seolah olah dia diberi kebebasan unutuk bersuara(bersuara untuk terus menghina Islam)
-------------------------------------


SEBELUM ini Jingga 13 sebuah NGO yang terdiri daripada sukarelawan, facebooker, dan blogger telah menghantar memorandum kepada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, JAKIM berhubung isu penghinaan ke atas Islam oleh Sitt Al-Wuzara.

Difahamkan Jingga 13 sebelum itu telah menghantar memorandum kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia, SKMM. Pihak SKMM telah menerima memorandum tersebut dengan baik.

Malangnya, JAKIM yang diharapkan untuk membawa isu ini ke tengah, telah menolak untuk menerima memorandum tersebut dengan alasan "bukan bidang kuasa mereka", rujuk sini [JAKIM].

Tindakan JAKIM ini benar-benar menggembirakan manusia biadap, Sitt Al-Wuzara. Tinjauan di laman twitternya menunjukkan Sitt Al-Wuzara terus menghina Rasulullah SAW dengan makian yang melampau [Twitter].


Alasan JAKIM mengatakan bahawa mereka tiada kuasa jelas sekali satu alasan yang dangkal. Tindakan menolak memorandum Jingga 13 ini juga satu tindakan yang sangat-sangat mengguris hati jutaan umat Islam di negara ini.


source: http://milosuam.blogspot.com

-ijoks2009-


Tak cukup lagi,
kalau rasa-rasa penghinaan terhadap Islam bukan perkara besar bagi pihak berkuasa,
Ini pula penghinaan terhadap Najib dan UMNO mungkin perkara besar bagi mereka.Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 8:39 am on June 4, 2011 Permalink | Reply
Penerangan dari Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara
Babi kau SKMM! Ada berak makhluk najis babi HIPOKRIT macam korang ni nak sekat blog makcik sekali lagi ek?? Sudah berapa malam setan Najib Razak tu bayar untuk berpantat dengan korang ni ha?!
Tak pe, tak pe. Makcik bersabar lagi. Makcik tidak akan berpindah ke laman yang baru kali ini. Buat sementara waktu makcik akan biarkan sahaja macam ni sebab pembaca dan peminat makcik tidak bengap macam korang!!
Sesungguhnya kalau korang nak main sekat-sekat Internet sambil bersumbat-sumbat bontot dengan setan-setan jin UMNO tu, mainlah. Lagi korang sekat blog makcik, lagi meletup nama makcik, tahu tak?!Makcik tak pernah pun mintak bende ni berlaku. Koranglah makhluk babi SKMM yang telah memberi makcik publisiti!! Salah siapa? Salahkan diri sendiri!! Dengarlah pada semua laporan polis dan anjing-anjing PERKASA yang menyalak tak tentu pasal tu!! Lagi korang sekat, lagi banyak blog makcik akan muncul! Lagi banyak blog makcik muncul, lagi parah korang nak mendiamkan makcik!!
Sekarang telah bermulanya sejenis revolusi yang dasyat bukan saja di seluruh negara, tapi jugak di seluruh nusantara. Nak mempersalahkan makcik, silakan. Memang korang babi pengecut!! Konek tu berguna untuk berpantat dengan UNMO jer. Penghasut yang terbesar di dunia ini sebenarnya ialah makhluk najis si Najib Razak tu!! Babi

No comments:

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak