Tuesday, March 15, 2011

: Video : Farahana Jamaludin tak serik masih menyerang PAS, kali ini merapu pasal sumpahFarahana kena dengar kuliah Ustazah dulu

Farahana Jamaludin, kali ini ReJaM© gelarkan dia sebagai betina kerana masih tak serik dan tidak mengaku atas kesalahannya. Sebelum ini betina yang jaga aurat pun tak pandai ini telah menyamakan [Tuan Guru Nik Aziz dengan Ayah Pin].

Bukan sahaja tidak mengaku kesalahannya, kali ini betina ini bersuara lagi membawa persoalan typical penyokong gerombolan songkok tinggi yang akan terus bertanya berulang-ulang kali soalan yang sama, walaupun sudah dijawab dan dibincangkan beribu kali, iaitu "mengapa Anwar tak mahu bersumpah?" dan "Kenapa PAS tak mahu suruh Anwar bersumpah?" [Utusan].


Betina gila ini memarahi PAS kerana tidak mahu menyuruh Anwar Ibrahim bersumpah bagi menafikan dakwaan liwat ke atasnya. Memang sah perempuan bangang yang sama taraf dengan penyokong gerombolan songkok tinggi yang lain. Kalau PAS tidak membenarkan Anwar Ibrahim dibicarakan bolehlah nak marah, ini Anwar tak mahu bersumpah dia sibuk nak marah, apa masaalahnya?

Kebenaran ditentukan melalui perbicaraan yang adil, sumpah pula sekadar mendapatkan persepsi, jika Anwar tidak mahu ke muka pengadilan wajar dia dimaki hamun, dihina, dan dikutuk kerana takut menghadapi kebenaran. Apa yang jelas Anwar berani ke muka pengadilan, tidak pernah ponteng perbicaraan maka tiada apa yang perlu dipersoalkan, sama-sama kita lihat dan nilai pula keadilan mahkamah terhadap kedua-dua pihak Saiful dan Anwar.

Betina ini sememangnya sudah gila, tapi yang lebih gila adalah Utusan Malaysia kerana membenarkan betina gila ini memberikan ulasan gila di dalam akhbar gila Utusan Malaysia. Anjing gila dibiarkan menyalak di dalam rumah.

ReJaM© "Betina gila adik beradik perempuan sihir..

PABPB

3 comments:

Amuraria said...

BIASA LA UTUSAN MELOYA BILA DAH TAK LAKU & TAK ADA MODAL MENYERANG DENGAN FITNAH DIGUNA PULA BETINA YANG DICUCUK HIDUNG MENYOKONG PARTI SEKUTU APCO ARUS JAHILIAH ,SAMA JENIS DAA !

Anonymous said...

betina yg cukup kebangangannya...dia ingat bila dah sumpah maka terlepaslah dr perbicaraan..jadi tak bersalah lagilah...utusan gila sama mcm betina gila tu...

janggut said...

hak ni kira JALANG simpanan sapa tak tau la....ikut sedap mulut mak bapa dia bila cakap...pelaq punya jalang.....

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak