Sunday, December 27, 2009

ANDA KENAL KE MEREKA NI?

بسم الله الرحمن الرحيم

FOTO DEMO 20 ORANG YANG MENGAKU PENYOKONG PAS


KETUANYA PAKAI BAJU MERAH?



Orang PAS tak ada pakai Summer Cap, pakai pun misti ada lambang PAS kan?




Yang kat atas tu siap terbalikan topi lagi. Orang PAS buat demo takde 20
orang misti lebih













KUALA LUMPUR: PAS hari ini menafikan bahawa kumpulan yang menggelarkan diri sebagai Gerakan Penyokong dan Pengundi PAS Selangor adalah anggota parti itu.

Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub berkata kumpulan berkenaan tidak wujud dalam parti, sebalik ditubuhkan bertujuan untuk memfitnah parti tersebut.

"Saya tidak kenal pun mereka. Kumpulan itu bukan di bawah kita (PAS) dan ini semua fitnah," katanya ketika dihubungi Bernama di sini.

Beliau yang juga Anggota Parlimen Kubang Kerian berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai kewujudan kumpulan itu yang mendesak PAS Selangor keluar daripada pakatan pembangkang di negeri itu kerana tidak berpuas hati dengan kepimpinan kerajaan negeri dalam memperjuangkan isu Islam dan bangsa Melayu(baca lagi)

6 comments:

ijoks2009 said...

Salam ayid,
Mula-mula nk ucap tahniah sebab artikel mike terpilih masuk tranungkite.
Nak komen pasal gambar diatas.
Tak ada rupa org pas pun .rupa barua Umngok adalah.nak menyamar tak reti kah kah kah.

ijoks2009 said...

Yg kedua pasal soalan mike td macammana nk buat show all kat senarai link tu.
mula-mula prgi kt layout pastu cari senarai link dia macam blog mike tajukdia "Mesti layan"
lepas tu klik edit
kat tempat show all blogs tu tukar kpd 5 blogs atau 10 blogs.
lepas tu save selesai.

Aa said...

Nak tau itu perhimpunan Bee End puny atau PAS punya senang je.

Mohamadazhan hjDesa said...

salam akhi,

macam2 cara la puak2 UMNO ni nak berlakon. orang yg tak cerdik ja buat benda memalukan ni...

jebat_berani said...

"SUDAH TERANG LAGI BERSULUH"..SEKILAS IKAN DI AIR KU TAHU JANTAN BETINA"...RASENYE PEPATAH NIE DAH CUKUP KOT UNTUK MENJELASKAN PADANGAN HAMBA..SEKIAN..

Briged Akhdor LR2 said...

umno dah habis gas ler tue..bile konvensyen pakatan rakyat dilihat begitu hebat nya hubungan antara parti yg berlangsung di selangor..sebabkan umno kepanasan dgn itu dgn kecerdikan luar biasa parti umno nie tlh menggunakn taktik penyamaran yang bgitu mmbuatkan pnyokong pas terharu..sebenarnya nak tak thn nk tergelak pun ader haha ha..nk menyamar pun bior ler cerodik sikit..mgkan untk tatapan berita tv dan utusan ia adalah isu yg sensasi dan akn dieksploitasi sebaik mgkin..hrp berjaya lah pd media umngok utk memanaskan lg cerita lawak nie..

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak