Tuesday, February 23, 2010

Saiful Bukhari Akan Tercirit Bila Di tanya Peguam Anwar


Ramai yang sudah mengetahui perbualan Saiful Bukhari Azlan dengan blogger pencacai umno yang bernama papagomo di facebook. Kenyataan Saiful supaya gambarnya dalam keadaan bersedih sahaja harus disiarkan bakal menjerat dirinya jika peguam Anwar bertanya akan hal itu.

Apa alasan yang Saiful akan berikan kepada peguam Anwar? Sama-samalah nantikan pada perbicaraan seterusnya. Jika soalan peguam Anwar dipintas oleh pendakwaraya dan diketepikan oleh hakim menyatakan tidak relevant, bermakna ada sesuatu yang disembunyikan oleh pendakwaraya dan Saiful.

Ahaks.. aku pun nak tahu juga kenapa Saiful sentiasa bersedih sedangkan beliau begitu ceria berbual di facebook bersama papagomo yang kuat buat fitnah didalam blognya. Kepada yang baru nak kenal celaka papagomo, ada disertakan gambar dibawah.

BKO

6 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam akhi,

benda tak betul ni, lama2 akan terbongkar sendiri dari mulut2 orang yang zalim. Allah Maha Kuasa dan Bijaksana. Semoga DSAI sentiasa diberi perlindungan Allah. amin

anakmuaallaf said...

Salam Ayid,
Rasanya next day dia akan ambil MC.Sebab dah kantoi.Nak contact Gomo tak dapat sebab FB gomo dah kena hack..

Ayid said...

Syukran kedua0dya sahabat

Mereka merancang, allah jua punya perancangan. Perancanagana allah tiada siapa yang tahu. Tadbir

uminas said...

Salam ayid..
Dah lama perasan wajah pelik Saiful ni..Tak de raut wajah orang yang dimangsakan..
Teringat baca dlm satu blog umno..."lihatlah wajah bersih Saiful..wajah orang beriman.."
Rasa lucupun ada..rasa loya pun ada...

sunsnake@budakbalun said...

kan ada satu geng omputih kata "Saiful lah mangsa liwat paling ceria di dunia!" hehehehe

so, terpaksa la ubah ekspresi wajah..

kena training dengan Fauziah Nawi la lepas ni si saifool nih!

mamu parpu said...

Gomo ke gomoi?

sapa yg gomoi? sapa kena gomoi?

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak