Thursday, July 5, 2012

Macamlah tak ada Malam lain. Hormatlah malam Nisfu Sya'ban

Aduh Apa nak jadi Malaysia Negaraku
Macamlah tak ada malam lain

Eloklah... Malam Nisfu Sya'aban Diimarahkan Dengan Final 

Kilauan Emas... Hurm!!!




2 comments:

New Hope said...

salam,


sungguh tidak sensitif

KLIK DASAR BARU SPA DITENTANG

average joe said...

eh, takpe nih bro... kak hajjah imah sebagai perdana menteri 1malaysia dah keluar arahan lama dulu, lama daaah, suruh bertadarus sepanjang tahun, bukan dalam bulan ramadhan je... jadi maknanya, puak depa ni dah sepanjangtahun beribadat extra, jadi 1malam ni je nak enjoys sikit2, kejap lagi nak ramadhan pulak, nak ibadat ibadat ibadat lagi, jadi takpa la kasi can la no...

biaq la, depa punya untungrugi, ibadat extra untuk nisfu sya'aban tu bukan wajib, jadi tepuk dada memasing je la, jangan sesekali gi tepuk dada pempuan depan/sebelah kamu...

kehkehkeh

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 1 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 1)

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak