Wednesday, November 9, 2011

NASIB PAK LAH BERJANGKIT KEPADA NAJIB !!! Buku tulisan ahli UMNO mahu Najib berundur untuk selamatkan UMNOAntara yang disenaraikan sebagai kesilapan Najib setelah memegang tampuk kuasa oleh Ahli UMNO Wangsa Maju ini ialah "1Malaysia Silap Pertama Di Hari Pertama Sebagai PM", "Menghapuskan Kementerian Pembangunan Usahawan", "Mewujudkan Kabinet Kawan-kawan", "Kabinet Lemah dan Ramai Menteri Senator", "Rasionalisasi (Sebenarnya Pemotongan) Subsidi", "Pelantikan APCO", "Gagal Mengawal Karenah dan Gaya Mewah Rosmah", "Gagal Mengurus Parti Komponen dan Anggota Kabinet", "Terlalu Banyak Program Transformasi Tapi Hasil Diragui", "Tidak Tegas dan Flip Flop".


"Kesimpulannya Najib sedang menuju jalan mati dan pilihan yang terbaik baginya hanyalah berundur bagi mengelakkan Umno dan BN yang dipimpinnya turut sama terhumban ke gaung kekalahan," tambah beliau lagi..

Tapi ramai pencacai UMNO yang menjenguk Blog ini masih tidak boleh menerima bahawa kebanyakkan yang tersenarai itu adalah satu kesilapan..ASD

PASPB

No comments:

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak