Saturday, November 12, 2011

Kerajaan Zambry Kadir tipu bekas Perajurit hidup2


Bekas Tentera Sdr Abdul Rahman dan Sdr Bad Ali menunjukkan borang tawaran untuk memiliki tapak rumah dan rumah bernilai dari RM80,000 ke atas, RPT Perwira Negeri Perak.


RPT Perwira Negeri Perak bernilai dari RM80 ribu.Borang mohon Rancangan Kampung tersusun Perwira Negeri Perak.Bekas Tentera Sdr Abdul Rahman dan Sdr Bad Ali menunjukkan borang tawaran untuk memiliki tapak rumah dan rumah bernilai dari RM80,000 ke atas, RPT Perwira Negeri Perak.
RPT Perwira Negeri Perak bernilai dari RM80 ribu.
Borang mohon Rancangan Kampung tersusun Perwira Negeri Perak.

Kerajaan BN ,Zamry Kadir telah menipu bekas tentera hidup-hidup.Rancangan Perkampungan Tersusun(RPT) Perwira yang ditawar kepada bekas tentera bernilai dari RM80 ribu,ke atas.

Kerajaan UMNO bukannya memberi satu lot seorang kepada bekas tentera,tetapi menawarkan bekas tentera untuk menduduki RPT Perwira jika mampu untuk membayar dari RM80 ribu ke atas.

Hebahan di masjid sekitar Parlimen Bukit Gantang Jumaat lalu,borang untuk memiliki tanah lot telah dibuka dan dikeluarkan ,boleh didapati di Pejabat Tanah LMS,tapi habuk pun tiada.

Bekas tentera telah ditipu oleh Setiausaha Masjid dan juga Setiausaha Persatuan Bekas Veteran Tentera.Pagi tadi Pejabat Tanah tidakpun mengeluarkan borang tanah lot.

Kasihan bekas tentera ditipu hidup-hidup Kerajaan Haji Zambry,dakwa Sdr Abdul Rahman dan Sdr Bad Ali.

1 comment:

ain said...

itu la pasai...klu nk bg, bagi aje la. nama lg pencen. mana ade duit nk byr installment bulan2 pulak... Tak kan lah dh tua2 nk berhutang lg. yg koperasi tentera tu menyibuk masuk campur pasai ape????

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak