Saturday, March 2, 2013

Tengok ini semua salah Anuar Ibrahim, puitttt getik teman tak nampak orang lain langsung
Lihat (ada tanda soal) tuduhan dalam Utusan , sah berita fitnah lah tu

Takziah kepada 2 orang pegawai keselamatan yang gugur sebagai wira negara di Lahad Datu semalam.

Semoga jasa dan pengorbanan yang dicurahkan kerana mempertahankan kedaulatan negara diberikan ganjaran yang baik di sisi Allah SWT.....Inilah hakikat negara ku oh Malaysia.. terbukti perairan negara mudah sangat dibolosi,baek yang datang bersenjata ataupun baek yang menaik tongkang untuk menjadi PATI kerana bermusafir mencari kerja atau mau menjadi kerakyatan di negara ini secara gelap..

Hari ini nak nulih isu yang ada berkait dengan Kes Lahat Datu....
Kes pencerobohan di Sabah ini dari mula sehingga semalam blog ini tidak memuat naik cerita ini..

Tetapi hari ini terpanggil dan tangan rasa gatai nak komen isu ini bila terbaca keratan akhbar yang paling meloya di muka bumi ini..

Lihat [gambar diatas] provok macam sial dari Utusan Malaysia.."ketua Pembangkang dikaitkan dengan pencerobohan ?...".Utusan buat serkap jarang menuduh Anwar jadi dalang tetapi yang pelik kenapa ada tanda soal [question mark ] didalam tuduhan itu .Sejujurnya semua mengetauhui bila setiap kenyataan yang ditulis dengan tanda "question mark" bererti cerita yang siarkan itu belum pasti dan masih menjadi tanda tanya.

Utusan seolah olah sengaja memainkan sentimen menyuruh rakyat membenci   Anwar Ibrahim dengan tulisan yang masih belum pasti kesahihannya yang memang berniat jahat.

Utusan seperti tidak takut dan serik dengan saman,Cukup setia Utusan menjaga ketuanan hapraknya dengan memburuk buruk Anwar Ibrahim ...


Sikit sikit Anwar.... Semua salah Anwar..

Menteri jaga KDN tidur ka..!! auwwWWW..

Sampaikan kedaulatan negara di ceroboh masih boleh nak berdialog dengan penceroboh bersenjata..Puiii...~~Opppss neh satu lagi [ gambar bawah] projek menyalahkan Anwar ibrahim..

ha ha ha punya la banggaanGGGG..V
V
V
V


kah kah kah kah


http://batuvskayu.blogspot.com/2013/03/tengok-neh-semuanya-salah-anwar-ibrahim.html

No comments:

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak