Tuesday, March 26, 2013

DENGAN TRAILER PUN FOBIA HANCUR UMNO KIH KIH


TRELER "OPTIMUS PRIME" NEGARA BERKEBAJIKAN DISEKAT DAN DIHALANG DARI MASUK KETEMPAT CERAMAH DIKAWASAN PASAR MALAM KAMUNTING MENYEBABKAN CERAMAH TERPAKSA DIADAKAN ATAS JALANRAYA SAJA!!!!!


Treler "Optimus Prime" Negara Berkebajikan mengikut jadualnya malam ini 26hb Mac 2013 akan berlabuh di Tapak Pasar Malam Pekan Kamunting, Perak.

Hajat dan hasrat itu tidak kecapaian sebab pihak polis dengan bantuan FRU telah melakukan sekatan jalanraya kesemua jalan masuk ketapak ceramah dengan tidak membenarkan sama sekali Treler Keramat "Optimus Prime" Negara Berkebajikan yang amat digeruni dan ditakuti oleh semua pemimpin UMNO/BN kini.

Treler Optimus Prime kini terpaksa tersadai ditepi jalan.

Mau tidak mau maka terpaksalah ceramah diadakan diatas jalanraya tapak Pasar Malam Pekan Kamunting yang telah dikhaskan kepada treler tersebut.

Polis dengan bantuan FRU kelihatan agak ramai ditempat tapak ceramah kini.

Cakap berdegar-degar para pemimpin UMNO/BN Perak terutamannya Zambry Kadir sambil mendabik dada kata UMNO/BN Perak sedikit oun tidak gentar dengan ura-ura DSAI akan bertanding di Perak.

Kalau dengan treler "Optimus Prime" PAS pun dah menggigil kepala lutut inikan pula kehadiran DSAI bertanding di Perak.  Cakap bolehlah.. Realitinya?...TALK IS CHEAP.

Petanda jelas UMNO kini dalam keadaan lemas dan lemah longlai...UMNO tahu peluang mereka kalah kecundang pada PRU 13 ini lebih cerah dari menang.

UMNO silap.. sekat kebangkitan rakyat dengan buat sekatan jalanraya adalah kerja sia-sia dan membuang masa.

UMNO boleh sekat treler "Prime Optimus" tetapi UMNO tidak mampu nak sekat kebangkitan rakyat yang mau melakukan perubahan... INI ADALAH KENYATAAN.


P/S  CERAMAH TERPAKSA DIBATALKAN APABILA FRU DAN POLIS MEMBUAT SERBUAN.. KPD TAIPING SENDIRI DIKATAKAN TURUN PADANG MEMBUAT ARAHAN KERANA KATANYA CERAMAH TIADA PERMIT.

Sumber: http://omakkau.blogspot.com/2013/03/treler-optimus-prime-negara.html

2 comments:

Anonymous said...

wong go blok sing nahan treler kuie -tentu wong umno edhan

rj

Anonymous said...

DEMOKRASI PUKIMAK DI MALAYSIA. KERAJAAN WAJIB DITUKAR !!

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak