Saturday, October 27, 2012

MCA tidak benci Islam, hanya kritik Pas - Tee Yong Kaka kaka PAS tu APA tanya sikit?


MCA tidak benci Islam, hanya kritik Pas - Tee Yong
LABIS 26 Okt. - Orang Melayu diminta tidak terpengaruh dengan fitnah pembangkang kononnya MCA adalah sebuah parti yang anti-Islam dalam usaha mereka memecah-belahkan perpaduan rakyat di negara ini.
Ketua Biro Profesional Muda MCA, Datuk Chua Tee Yong berkata, MCA hanya mengkritik kepemimpinan Pas yang sering memutar belit keadaan untuk mengalihkan perhatian rakyat daripada sesuatu isu yang melibatkan parti itu.
"Dakwaan kononnya MCA mengkritik Islam adalah satu pembohongan dan tuduhan serius yang boleh menggugat perpaduan negara ini.
"Sebenarnya MCA hanya mempersoalkan dakwaan Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang pernah berkata punca kejadian rogol adalah disebabkan ramai wanita yang tidak menutup aurat bukannya mengkritik Islam," katanya ketika melawat beberapa pusat agihan daging korban di Parlimen Labis di sini hari ini.
-utusan

Sumber: http://bm.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=29952%3Amca-tidak-benci-islam-hanya-kritik-pas-tee-yong&Itemid=2&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
MCA tidak benci Islam, hanya kritik Pas - Tee Yong

1 comment:

Anonymous said...

orang sudah tengok vedio dan dengar apa yang perwakilan n Presiden MCA cakap dalam perhimpunan, lagi mau tipu dan berdolak-dalik ka?

Cukup la... MCA akan berkubur dalam PRU13 nanti, itu janji semua orang Melayu yang beragama Islam di Malaysia......

follow on fb

share

Share |

BLOGGER PERAK

BLOG BLOG PANAS

BLOG PIMPINAN PAS/PR

BLOG MUSLIMAT

Blog Masjid

Blogroll

Archives

Related Posts with Thumbnails

Header bergerak